Kordsa, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini Aldı

07.07.2009

Kordsa CEO'su Mehmet Pekarun: " Bilgi güvenliği konusunu şirket kültürümüzde içselleştirmenin karşılığı olarak bu belgeyi aldık."

Endüstriyel iplik ve kord bezi üretiminde dünya lideri olan Kordsa, Bureau Veritas tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini aldı. Kordsa, ISO 27001 belgesini kendi sektöründe alan dünyadaki tek firma oldu.

Kordsa Global CEO'su Mehmet Pekarun, ISO 27001 belgesi ile şirket sistemlerinin güvenilirliğinin bir kez daha tescil edildiğini vurgulayarak: " Bilgi Güvenliği konusunu şirket kültürümüzde içselleştirmenin karşılığı olarak bu belgeyi aldık. Özellikle çalışanlarımızın bilgi güvenliği konusuna gösterdiği hassasiyet sistemlerimizin etkin şekilde çalışmasını sağlamıştır" dedi.

Kordsa Global, sadece şirket bilgisini korumakla kalmayıp, müşterilerinin bilgilerini de aynı hassasiyetle koruduğunu bu sistemle belgeledi. Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 27001), şirkete değer ifade eden her türlü bilginin gizliliğini, bütünlüğünü ve erişilebilirliğini sağlarken; bilgiyi yetkisiz erişimlerden, kullanımlardan, ifşa edilmelerden, değişiklikten ve imha edilmekten korumaktadır.