Kordsa Academy Eğitimleri Tire Technology 2016’da

25.02.2016

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa, Avrupa’nın en önemli lastik üretim teknolojisi etkinliği olan Tire Technology 2016 Expo’da “Kordsa Academy” ile “Lastik güçlendirme malzemeleri” eğitimine destek verdi.

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa, Avrupa’nın en önemli lastik üretim teknolojisi etkinliği Tire Technology 2016 Expo’ya katıldı. Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşen Tire Technology Expo’nun başlangıcından bir gün önce lastik sektörünün önde gelen isimleri biraraya gelerek tek günlük eğitimlerde lastik sektöründe yaşanan değişim ve gelişimleri paylaştı.
Kordsa Global’in 43 yıllık teknolojik birikimini kendi çalışanları, müşterileri ve diğer sektör temsilcileri ile farklı platformlarda eğitim ve bilgi paylaşımları yapabilmesi amacıyla kurulan Kordsa Academy, fuar kapsamında düzenlenen “Lastik güçlendirme malzemeleri” kursunda eğitim programına destek verdi. Geçen seneye göre kursiyer katılımcı sayısının %80 oranında arttığı eğitimlerde, Kordsa Academy Ar-Ge uzmanları tarafından verilen “inovatif teknoloji eğitimleri” sektörden büyük ilgi gördü.
Bugün dünya genelinde 245 patente sahip olan ve yarım asra yakın bir süredir elde ettiği bilgi birikiminin yanı sıra güçlü Ar-Ge çalışmaları ve açık inovasyon yaklaşımı ile dünya pazarlarında lider konumunda olan Kordsa, Kordsa Academy ile sektöre yön vermeye devam edecek.