Kordsa CEO'su 14.Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda Sürdürülebilir Marka Olmayı Anlattı

16.04.2016

KORDSA

Kordsa CEO’su Cenk Alper, KalDer’in 14.Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun "Sürdürülebilir Marka Olmak" oturumunda Kordsa’in sürdürülebilir marka yolculuğunu paylaştı.

2003 yılından bu yana çağdaş kalite bilincinin Bursa ve çevresinde yaygınlaşması adına organize edilen Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun 14.sü "Sürdürülebilir Mükemmellik"  temasıyla 15-16 Nisan 2015 tarihlerinde Bursa’da gerçekleşti. Profesyoneller, sanayiciler, akademisyenler ve öğrencileri bir araya getiren etkinlikte sürdürülebilirlik odaklı paneller, oturumlar, konuşmalar ve ödül töreni yer aldı.

Kordsa Global CEO’su Cenk Alper, oturum başkanlığını KalDer BURSA, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi & İcra Kurulu Başkanı Sami Erol’un yaptığı  “Sürdürülebilir Marka Olmak” oturumuna konuşmacı olarak katıldı ve Kordsa’in “Güçlendirici” anlamına gelen “The Reinforcer” olma yolundaki marka serüvenini anlattı. Türkiye pazarından çıkarak önce global pazarda lastik güçlendirme lideri olan, ardından bu güçlendirme konumlaması ile kompozit ve inşaat alanlarını da güçlendirmeye başlayan Kordsa Global’in, sürdürülebilir marka yolculuğunun duraklarından bahsetti.

Oturumda Cenk Alper’in yanı sıra sahibinden.com CEO’su Burak ERTAŞ da yer aldı.