Kordsa Dijital Platformlarda Paydaşlarıyla Güçleniyor

01.08.2016

Dünyanın lider lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa, paydaşlarıyla iletişimini güçlendirmek için yeni bir platformu daha hayata geçirdi. Dünyanın güçlendirme devi Kordsa, Amerika’dan Tayland’a kadar uzanan geniş müşteri ve operasyon ağına www.reinforcer.com kurumsal bloğu ile ulaşıyor. Blog ile birlikte, basılı yayın olarak senede 2 defa global pazarda dağıtılan ve sektörün kanaat önderlerinin akademik makalelerine de yer verilen “The Reinforcer” dergisinin etki ve iletişim alanı arttırılmış oldu.

İnovasyon, Ar-Ge ve sürdürülebilirlik konularında lastik, kompozit ve inşaat güçlendirme dünyalarının önemli isimlerinin makalelerine yer verilen www.reinforcer.com ile birlikte Kordsa, üstlendiği “The Reinforcer-Güçlendirici” kimliğini, daha geniş bir platformda ele alıyor. Bu platform ile birlikte Kordsa paydaşlarıyla kurduğu şeffaf ilişkiyi de bir adım daha ileri taşıyarak dijitalin gücünden faydalanacak.