Kordsa'ya İstanbul Sanayi Odası'ndan 3 Çevre Ödülü

04.02.2013

İstanbul Sanayi Odası'nın bu yıl 13.'sünü düzenlediği Çevre Ödülleri dün akşam gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu. Kordsa törende 3 ödül birden aldı.

Bu yıl yüzlerce başvuru arasından, 4 kategoride Büyük Ölçekli ve KOBİ alt kırılımları altında toplam 45 finalist yarıştı.

Yarışmaya 3 kategoride başvuran Kordsa, başvurduğu üç kategoride de ödül aldı.

Kordsa İnovatif Çevre Dostu Ürünler kategorisinde Capmax® ürünüyle birincilik ödülünü alırken, Enerji Verimli Ürün Kategorisinde Twixtra® ile ikincilik ve Çevre Dostu ve Enerji Verimliliği Uygulama kategorisinde ise Kavitasyon projesi ile yine ikincilik ödülünü aldı.

Gecede ödülleri, Teknoloji ve Pazar Geliştirme Başkan Yardımcısı Cevdet Alemdar ve İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri Başkan Yardımcısı Hakan Öker alırken, ödüllere dair görüşlerinİ ileten Kordsa CEO'su Hakan Tiftik; "Yıllardır büyük çaba ve sabırla yeni ürünlerimizi ve projelerimizi hayata geçiren, ticarileşmesi konusunda emek veren arkadaşlarımızın bu emeklerinin karşılıklarını almalarını görmek hepimizi çok mutlu etti. Türkiye'nin en önemli sanayi odalarından biri olan İstanbul Sanayi Odası'ndan, bu şekilde 3 ödül birden almak Kordsa'nın Ar-Ge yatırımlarının ve çabalarının önemli bir takdiridir. Kordsa sektörüne yönelik Ar-Ge faaliyetlerine aynı şekilde devam edecektir." dedi.

Törene, Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da katılırken, ödül töreni sonrasında gerçekleşen kokteylde tüm kazanan ekipler bu önemli başarıyı kutladılar.