Kordsa, Global Ödüllerine bir yenisini daha ekledi!

01.02.2017

KORDSA, ENDONEZYA’DA EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKET ARASINA GİRDİ.

KORDSA CEO’SU CENK ALPER: “GLOBAL LİDERLİĞİMİZİ ÖDÜLLERLE PERÇİNLİYORUZ”

Faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde sürdürülebilir büyüme ve pazarda müşteriye değer yaratacak ürün ve hizmetler sunma hedefiyle çalışan Kordsa, çalışmalarının karşılığını ödüllerle alıyor. Dünyanın lider güçlendirme devi Kordsa, Endonezya’da en hızlı büyüyen 100 şirket arasında yer alarak, global ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Endonezya’nın en büyük ekonomi dergilerinden Infobank tarafından belirlenen ilk 100 Şirket arasına giren Kordsa, ödülü Endonezya Ekonomi Bakanı Darmin Nasution’dan teslim aldı.

2016 senesinde Endonezya İhracat Şampiyonu seçilen Kordsa, bu ödül ile Endonezya’daki büyüme ivmesini bir kez daha tescillemiş oldu. Kordsa bu yıl ayrıca Endonezya’da “İş Güvenliği Deneyim Merkezi” projesini hayata geçiren proje lideri ile “En İyi Çalışan” ödülünü de almıştı.

Kordsa Global CEO’su Cenk Alper, elde edilen başarıya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Başarılarımızın görülmesi, takdir edilmesi memnuniyet verici. 2016 senesi, hem yurtiçinde hem de global anlamda liderliğimizin aldığımız ödüllerle perçinlediği bir yıl oldu. Ar-Ge ve inovasyon alanında birçok ödüle layık görüldük. Hem Türkiye hem de Endonezya’da ihracat şampiyonu seçildik.  Brezilya’da en iyi iş yerleri(Great Place to Work) arasında gösterildik. Şimdi Endonzya’da en hızlı büyüyen 100 şirket arasındayız. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Operasyonel ve finansal büyümenin yanı sıra değer yaratacak inovasyonlara devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.