Kordsa, tekstil ve iplik sektörünün heyecanla beklenen buluşması “İstanbul İplik Fuarı 2015”e teknik iplik ürünleriyle katıldı

05.02.2015

Dünyanın lider naylon 6.6 ve polyester endüstriyel iplik, kord bezi ve tek kord üreticisi Kordsa, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen iplik sektörünün dünyadaki en büyük buluşması olan “İstanbul İplik Fuarı 2015” te ziyaretçileriyle buluştu

Yerel ve uluslararası pek çok ziyaretçinin katıldığı ve sektörün profesyonellerinin ağırlandığı 12.Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Her yıl Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce firma ve temsilcinin akın ettiği fuarda bu yıl Kordsa, yüksek kaliteli naylon ve polyester iplikleriyle katılımcıların ilgi odağı oldu.

Bu yılın başında 100 milyon dolar yatırımla Endonezya'da ikinci lastik kord bezi ve polyester iplik fabrikasını hizmete açan Kordsa, iplik sektörünün önde gelen profesyonellerini standında ağırladı. Esnek ve güçlü üretim yapısı, yüksek ürün ve servis kalitesi, uzun vadeli devam eden müşteri ilişkileri ve iş ortaklarıyla sektöründe küresel bir lider olarak faaliyet gösteren Kordsa, gerek üstün kalitede ürün çeşidi gerekse araştırma ve geliştirme çalışmalarındaki inovasyon gücüyle katılımcılardan tam not aldı.