Kordsa’ya İhracat Şampiyonları Ödülü

04.07.2018

Kordsa, Türk ekonomisine dış ticaretteki katkıları sebebiyle bir ödüle daha layık görüldü ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “TİM 25. Olağan Genel Kurulu ve 2017 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni”nde tekstil kategorisinde ödül aldı.

Yaşamı güçlendirme misyonuyla, 4 kıtadaki 8 tesisinde lastik, inşaat güçlendirme ve kompozit teknolojilerinde faaliyetlerini sürdüren Kordsa, ihracatta gösterdiği performanstan ötürü bir ödüle daha layık görüldü. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla 30 Haziran 2018 Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “TİM 25. Olağan Genel Kurulu ve 2017 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni”nde tekstil kategorisinde ödül aldı. Ödülü Kordsa Mali İşler Müdürü Ümit Coşkun, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin elinden aldı. Bu ödülle, Kordsa’nın ihracat konusundaki öncü ve örnek konumu bir kez daha tescillenmiş oldu.

Törende, Kordsa’nın ödül aldığı tekstil sektörünün de aralarında bulunduğu 90’a yakın sektördeki en iyi ihracat performansını sergileyen ve en fazla ihracat yapan ilk üç firma ödüllendirildi.