Kordsa, Tire Technology Expo 2015’te üretimde verimlilik sağlayan ürünü Capmax ® ile yerini aldı

10.03.2015

Kordsa, Avrupa’nın önde gelen lastik tasarım ve üretim fuarı olan “Tire Technology Expo 2015”te lastik üretiminde doğrudan kullanımıyla yüksek tasarruf ile verimlilik sağlayan ve araçlarda yakıt tasarrufu ile karbon salınımını da azaltan ürünü Capmax® ile katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 15 yıldır düzenlenen ve 10 – 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen fuar, dünyanın dört bir yanından yüzlerce katılımcıyı Almanya’da ağırladı. Lastik, kompozit ve inşaat pazarlarına güçlendirme işlevli ürünleriyle 8 ülkede 9 üretim tesisiyle hizmet veren Kordsa, son kullanıcılar için hem çevreci hem de yakıt tüketiminde tasarruf sağlayan Capmax® ile “Tire Technology Expo 2015”te ziyaretçileriyle buluştu.

Fuarda bu yıl ilk defa düzenlenen “Tekstil ve Çelik Kordlar, Özellikleri ve Lastik içi Performansları” kursunda Kordsa’dan Kürşat Aksoy ve Sadettin Fidan tekstil kordlar ve lastik içi uygulamaları hakkında eğitim verdi. Oldukça yüksek katılımcı çeken kursun sonrakı yıllarda da tekrarlanması planlanmaktadır.

Fuarda konferans sunumları da gerçekleştirildi. Ürün Lideri Evren Güner tarafından Capmax® sunumu yapıldı. Büyük ilgi gösterilen sunumda; binek tipi lastiklerin naylon üst kuşak katlarının üretiminde doğrudan kullanılarak lastik üretim süreçlerini yalınlaştıran inovatif ürünü Capmax® ve lastik tasarımı ile üretimindeki tüm aşamalar katılımcılar ile paylaşıldı.

Dünyanın farklı bölgelerinde yer alan müşterilerinin ihtiyaçlarına göre güçlendirici ürünler sunan Kordsa, “Tire Technology Expo 2015” te maksimum performansının yanı sıra lastik üretimi aşamalarında doğrudan kullanımı ve daha düşük kauçuk ihtiyacı ile verimliliğe doğrudan katkı sağlayarak doğayı da koruyan Capmax® ürünüyle sektörün profesyonellerinden tam not aldı.