Kordsa'ya yeni işletim modeli

06.01.2009

Dünyanın en büyük naylon ve polyester endüstriyel iplik ve kord bezi tedarikçisi olan Kordsa, müşterilerine sunduğu yaratıcı çözümleri hayata geçirme aşamasındaki hızını ve esnekliğini daha da geliştirmek amacıyla yeni bir işletim modeline geçmiştir.

Şirketin global sinerji ve verimlilik fırsatlarını artırma stratejik önceliği doğrultusunda 01 Ocak 2009 tarihinden itibaren yeni işletim modeli uygulamasına geçilmiştir.

Fonksiyonel ekipleri yönetmek üzere Başkan ve CEO Mehmet Pekarun'a doğrudan raporlayan yeni bir icra kurulu oluşturulmuştur. İcra kurulunda Dinçer Çelik – Başkan Yardımcısı, İşletmeler, Hakan Tiftik – Başkan Yardımcısı, Satış, Cenk Alper – Başkan Yardımcısı, Teknoloji ve Pazar Geliştirme, Bülent Bozdoğan – Başkan Yardımcısı, Finans ve Satınalma ve Hakan Öker – Başkan Yardımcısı, İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri yer almaktadır.

Kordsa Global'in son yıllardaki başarılı büyümesinin bir evrimi olarak adlandırılacak bu  yeni model,  esas olarak; global müşteri yönetimi ve tedarik zinciri gibi entegre edilmiş süreçlerini kullanarak, değişen pazar koşullarına ve müşteri ihtiyaçlarına üstün ve hızlı hizmet etmeye yoğunlaşacaktır.